Shihan Nánai Ferenc 8. dan

Nánai Ferenc, szakosztályunk vezetője. 1960-ban született, Verőcén nőtt fel. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán tanult. Közel 40 éve a Budai XI. Sportegyesület karate edzője. Már versenyzőként kimagasló eredményeket ért el a karatéban.

5 éves kora óta futballozott, majd 1975-ben, 15 évesen tért át a karatéra. 1982-ben válogatott kerettag volt, húszszoros magyar bajnok. A négy vezető stílusból, háromban országos bajnok egyéniben és csapatban; saját stílusával, formagyakorlatban EB győztes, világkupán kétszer az első nyolcban végzett.

Szaktudását és tapasztalatát a későbbiekben edzőként kiválóan alkalmazta, tanítványainak továbbadta. 1979 óta a Budai XI. Sportegyesület karate edzője. Ezen kívül a Magyar Karate Szövetség Továbbképző Intézetének szakoktatója, továbbá saját stílusában nemzetközi bíró. Mindemellett a Magyar Fudokan Szövetség elnöke, Fudokan nemzetközi instruktori címmel is büszkélkedhet.

Kiemelkedő edzői munkájáért és versenyzői múltjáért Újbuda Önkormányzata többször is „Újbuda kiváló sportolója, kiváló edzője” címmel adományozta, majd 2016-ban Életműdíjat kapott.

Tel.: +36-30-977-7440

Pudner Balázs 5. dan

1976-ban születtem Zalaegerszegen, pár év tenisz után jutottam el 1989-ben a karatéhoz. 1990 óta a mai napig a Fudokan stílust űzöm. 1994-ben költöztem Budapestre, ahol a BME Építészmérnöki karán tanultam és diplomáztam, jelenleg is építészként dolgozom. Így kerültem a Budai XI SE-be, Nánai shihan klubjába.

Egyetemi éveim alatt aktívan versenyeztem, emellett elvégeztem a TE középfokú karate edzői szakát ('96-'98), Ez után kezdtem a bírói munkát. 1996-ban szereztem meg az első mesterfokozatot, jelenleg 4. danos vagyok, Fudokan (ippon shobu) nemzetközi és EKF (WKF) nemzetközi vezetőbírói fokozattal rendelkezem.

Azóta is aktívan edzek, edzősködöm és bíráskodom is. 2004-ben nősültem, 3 leánygyermekem született. 2010 óta Diósdon lakunk, ahol az edzéseimet is tartom.

Tel.: +36-30-248-8291

Hajdú László 5. dan

1980-ban születtem. Sokáig úsztam, majd 1994-ben kezdtem karatézni a Budai XI színeiben. Idő közben elvégeztem a Testnevelési Egyetemet tanárként, majd karate szakedzőként is diplomázva. Szakmai kitérőként 8-évet eltöltöttem a Judo tanulással is, amiből szintén fekete övet, valamint egy edzői oklevelet szereztem.

A versenyzői pályát sem hanyagolva szereztem érmeket hazai, és nemzetközi bajnokságokon. Köztük tudhatok 8 Magyar Bajnoki címet (egyéniben, és csapatban), 4 VB, és 1 EB-érmet, valamint a 2001-es Világkupa legeredményesebb versenyzői díját.
Testnevelő tanárként és masszőrként dolgozom hét közben, hétvégén pedig többnyire bíróként, vagy zenészként.
Karate edzéseket az Új Budai Alma Mater iskolában tartok az oda járó gyermekek részére. Edzői pályafutásomnak az idei immár a 18-éve lesz.

Tel.: +36-20-344-6904

Mátyás Gergely 3. dan

1982-ben születtem és már egészen kicsi koromban érdeklődtem a küzdősportok iránt. Első karate edzésemre mégis csak 10 évesen jutottam el, méghozzá rögtön ide, a Budai XI SE-be. Volt szerencsém magyar bajnoki, világ-, és európabajnoki és más stílusok magyar bajnoki címeivel és egyéb hazai és nezetközi helyezésekkel gazdagítani klubbunkat, köszönhetően Nánai meternek és a kiváló csapattársaknak.

Edzői képesítést és sportszervezői diplomát is egyaránt a Testnevelési Egyetemen szereztem. Edzői pályafutásomat Nánai mester oldalán, segédedzőként kezdtem. Jelenleg öt helyszínen zajlanak az edzések csoportjaimmal, melyek között óvodai karate oktatás is szerepel. 2016 júniusában nősültem és a XI.kerületben élek, ahol edzői tennivalóim mellett egy környezetvédelmi cég üzletszerző munkatársa vagyok.

Tel.: +36-70-229-3113

Kis Tímea 3. dan

Kis Tímea vagyok, 1976-ban születtem, 13 évesen kezdtem karate edzésekre járni Ercsiben és oda jártam egészen 30 éves koromig. Akkor igazoltam át a budapesti Budai XI. egyesület, karate szakosztályához.

Az első danra 2006-ban, a másodikra 2009-ben vizsgáztam. Később, középfokú edzői minősítést szereztem és Százhalombattán két gyermek csoportban tanítok. Civil foglalkozásom ápolónő.

Dr. Ilija Jorga táborában, 2017-ben szereztem 3. danomat.

Tel.: +36-70-389-0036

"A mai edzést holnap már nem tudod bepótolni"
Shihan Nánai Ferenc